Новини

Основни дейности

Основни дейности

F.LLI MAZZON на изложението GIFA 2019 в Дюселдорф, Германия

F.LLI MAZZON на изложението GIFA 2019 в Дюселдорф, Германия

Повече от 1000 посетители на GIFA, много технически иновации и нови постижения за F.LLI MAZZON

Интервю на мениджър продажби Амадео Маззон след GIFA.

Как протече седмицата Ви на GIFA?

Много позитивна и удовлетворителна. Бяхме до нашите „братя“ Hüttenes-Albertus, на малък, но много посещаван и популярен щанд. Преброихме над 1000 посетители, сред които приятели, колеги и клиенти, които се спряха просто да ни поздравят, да погледнат техническите новости и да вдигнат тост с чаша Просеко. Имахме честта да срещнем толкова много хора, с които се сприятелихме: GIFA е перфектното място за установяване на контакти! Нашият стил се цени високо, защото клиентите се наслаждават на приятелската атмосфера в рамките на най-важното леярско изложение в света.

Придадохте ли и техническо съдържание на GIFA?

Разбира се – всеки ден нашият персонал представяше нов продукт, който печелеше голем интерес от страна на посетителите! Най-популярно беше покритието, което променя цвета си, когато изсъхне, хромитовото покритие с охлаждащи свойства и системата за свързване на полиоли за алуминиеви леярни. Също така получихме много положителни отзиви за екологичната хибридна смола с минимални емисии. И накрая, но не и на последно място, осъществихме контакти с много потенциални италиански и чуджи клиенти.

Какви са отношенията Ви с HA и филиалите?

Всичко върви в правилната посока! В такава голяма компания, динамиката не е задължително да е незабавна, но целите са ясни! Mazzon е съвсем нова единица, чиито оборот идва от много държави и марката “Mazzon“ ще бъде все по-ценна, като алтернатива на продукти, които вече са на пазара: имаме толкова много възможности!

Каква е вътрешната ситуация в Mazzon?

След първоначалните притеснения и взаимното разбирателство, сега знаем, че заедно сме силни! Финанси, покупки, инвестиции, технологии, IT, R&D, HR – глобално управление от нарастваща група с оборот около 750 милиона евро – са изключително силни и и конкурентни. Все още има много за вършене, особено докато интеграцията и комуникацията са наше безпокойство, но сме много оптимистични, заради гостоприемството и уважението, които семейството на Hüttenes-Albertus ни показват.

Някакви бъдещи цели?

Една година след сливането с HA, сме сигурни, че нашия персонал трябва да продължава да работи здраво, както винаги е правил! Трябва също да гледаме напред, т.е. да инвестираме в Скио в човешки ресурси, апаратура и ефективни технологии, с цел да предложим на световния пазар най-добрите условия на техническо обслужване, представяне и конкурентни цени. Това са основните ни цели за бъдещето, но с HA сме силни и вярваме, че промотирането на марката “Mazzon“ е усилие, което си заслужава и ще донесе удовлетворение!

» всички новини